teman-teman

Monday, July 4, 2011

Cepatnya masa berjalan

Assalamualaikum..

5 tahun yg lepas,waktu aku dekat yaman..nama aku kena panggil dalam announcement dari pejabat DAR-Al Mustafa (tempat belajar aku d Tareem Yeman) katanya aku dapat kiriman fedEX dari kakak aku..time tu aku dengan kawan2 tengah borak kat luar musolla(tempat solat) biasala dengan geng2 kaki fly aku tu la yg aku ada cita dalam entry aku hampir kena tembak ngan polis arab tu,hehe.. waktu mula2 aku dengar nama aku tu.. cuak jugak, eh apahal "suun tulab"(pengurus pelajar) panggil aku ni? aku ada wat hal ke? rasanya aku xnakal pun..lalala ^_^

Lepas aku amik kiriman tu je terus aku cari port kosong sambil bersila aku koyak2 kertas tu bagai musang kelaparan..haha xla..aku bukak la pembalut tu penuh behati-hati.. eh ada balang besar..isi balang tu adalah serunding daging..hehe febret aku tu..kat yeman mane ade jual.. :P pastu adala kad ucapan,ngan sampul surat..

aku pun bukak la sampul surat tu..ada not 50$usd,4,5 keping gambar..sambil tersenyum aku tgk gambar kakak aku ngan husband dia..yg paling terharu ada gambar bayi yg sempurna sifat..sihat dan gebu..oo jadi ni la anak buah baru aku..comel..Mohd Danish Bin Borhan.. korang kenal Danish? nak tau ada dalam entry ni..

Pejam celik pejam celik dah besar anak buah aku..cepat betul masa berlalu..semalam besday Danish..dah 5 tahun umo dia..intro entry yg panjang lebar kat atas  ni, aku cuma nak cerita pasal besday Danish je..semalam..biar gambar kat bawah ni je la bercerita ye.. ^_^


10 comments:

miss ct said...

Assalamualaikum..
happy belated birthday danish..semoga pjg umur, sihat selalu.. Amin

*kasut oren tu comel lah..larikkkkkk

K O R I E said...

Hurm. kek tu nampak sgt sedap.
tba2 terasa nk cari kek kt luar

TheSyafiq Mokhtar said...

waalikumsalam.. :)
amin..

*kasut sesame street.. haha

TheSyafiq Mokhtar said...

kek biasa2 je korie..tp mmg sedap.. :)

si macho said...

danish ^__^ how sweet you

:muah <<< untuk danish .

na kasut tu gak -____-"

TheSyafiq Mokhtar said...

xleh kasut ni champion punya..xde jual..haha

SYAF said...

SemoGa KebHagIaAn Itu Tak Akan MuDah HiLang... :)

TheSyafiq Mokhtar said...

thanks syaf.. amin..

cintatulip said...

hahaha.. naqiah ad kasot strawbery.. gemok gedempol biler pakai.. fm muah kat kiri.. kak naqiah muah kat pipi kanan danish.. happy beday!! :) comel la shawl danish pkai.. nk beli gak!! hehehe. :P

Misz Nine said...

Huhu... Seronokkan ble dapat mcm tu... HB kat si Danish tu... :D

Oleh Enchik Nine dan kini tidak fames dengan Notifikas1.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...