teman-teman

Monday, March 14, 2011

Uncle dan Nephewnya..



Assalamualaikum.. 
Hai apakabar semua? moga semuanya sihat² belaka..
u all nampk x gambr kat tepi ni? Ha itu gambar raya haji tahun lepas,
gambar aku dengan nephew aku..Mohd Danish Borhan namanya..
dia ni nakal, tapi xdela nakal mane sangat.. 
cuma nakal tahap gaban je..hehe..
sape yg teringin nak kuruskan badan,cuba la mengasuh dia seminggu..haha
tapi dalam nakal² dia, dia sangat cerdik, gaya dia more kepada gaya orang tua²,
suka berleter, suka tgk tv.. tapi yg peliknye die cume tengok iklan je,
lepas iklan dia sambung main balik..dan dia ni pelawak skit,
dia pandai wat suara monster..haha..seram kalo dengar suara dia camtu malam²..
minat dia pada movie² efek² grafik sangat tinggi, dia boleh hadap movie² macamtu 
sampai habis, sambil isap botol, tp kalo cerita² kartun² yang berwarna ni dia xpandang sangat..
antara movie² grafik yg dia sangat taksub seperti movie spiderman I.II.III, The Dark Knight (batman), 
Transformers,G.I Joe, Ninja assassin, Hulk, dan lain² 
"hulksmash" adalah aksi kegemaran dia (sakit gila kalo kena) haha..
Tapi ada suatu video yg sgt³ dia suka,video tu xde apa² jenis efek pn..
mak dia(kakak aku) akan pasangkan video tu untuk mengalihkan perhatian 
dia dari menganggu mak dia (kakak aku) wat keje² rumah..korang nk tau video pe? 
Ade kt bawah ni..sebenarnya video ni aku wat time boring waktu aku belaja kt kolej dulu, 
bukan saje nak jadi macam cikgu shidah..haha saje suka2.. untuk diri sendiri..
tapi xsangka aku dah jadi idola pada anak buah aku..apa salahnye kalo aku share ngan u'all kan bagi tengok..hehe..
By the way uncle always love u danish....emmuaah!  

9 comments:

Anis van Buuren said...

entry ni i suka !
nak kurus ! nak jaga die !!! :DD

TheSyafiq Mokhtar said...

hehe nanti anish xsanggup je..anish dah comel dah.. :P

Sharifah Salmah said...

both of you are so adorable!!! hahaha

TheSyafiq Mokhtar said...

hehe :P

si macho said...

wahahahaha comel la pak cik lam vid nie :p XD

cintatulip said...

kan kuo lai.. kan kuo lai.. hahahaha

.ShazaSulaiman. said...

hahahahahahaha . kawan kat belkg kate "hape kepeliklaaa budak nih..hahha .."

Red said...

:gitar

Anonymous said...

hahahah...ni ke ustaz syafiq???...mcm xcaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...