teman-teman

Wednesday, April 27, 2011

TUTORIAL lilit shawl (aku lelaki pertama DALAM DUNIA yg buat)

selalu kalo aku tengok tutorial permakaian lilitan shawl mahu pun hijab.. mesti terdiri dari golongan prempuan..xpernah tengok lagi Vlog yang orang lelaki buat,mesti korang pun same kan? xpernah tengok orang lelaki buat kan? jadi lepas difikir dirombak dan ditimbang berat balik ape yg bersarang dihotak aku ni..aku bercadang nak jadi lelaki pertama yg wat tutor permakaian shawl kali ini.. tapi biase la.. kadang-kadang jiwa kita yg digelar manusia ni susah nak tetap, termasuk aku..bukan ape, aku dah jadi macam putus asa je nak wat vlog bile aku dok lilit-lilit shawl, last-last jadi mcm nie..

kensel wat vlog! huhh!
Kesimpulannye lelaki memang xboleh ajar pakai shawl!
edit post* ok ahirnya aku berjaya dah :D ini dia
[terkejut dapat backlink dari blogger yg listkan blog aku, thankiyu kat budak ni]

38 comments:

cik yuz said...

hahaha...tu shawl ke...kain pelikat???

TheSyafiq Mokhtar said...

wahh jangan bagi kantoi! haha :D

fAriErAhAsAnZ said...

ekekekeee . .
terbaek bai . .
kaen pelikat ley jd shawl ..
info terbaru . . ekekekee . .

CikBulat said...

hahahahaha !! luls gila !! HAHAHAHAHA

acan ketot said...

pergh!!
cun giler!!!
ha4,,,, tlog lag tnjuk ajr..
ha3...

αωαи иαиσ said...

hahaha.. lawak tol la ;) law msuk pertndingan cara pkai shawl, konpem mng tmpt 1 ;) hahah

IftiMonstaa said...

bengong. HAHAHA

My MiRa said...

boleh ah mira try nanti ahhahahahhahahaha

Biela Yusoff.. said...

hahaha..so sweeet..hehe...

miss'ENH said...

ahahaha...

nak try nanti.
mekasih ajar ^^

Fara Aisyah said...

ahahahahahaha!!! LIKE!!! ;DDDDD

Cik Cempaka said...

eh, cantik jer lilitan tu =)

Hani Suraya said...

camne nk jln, mata pun tertutup..ngeh3!~~

misS FEeza macho ! said...

lu ni kan . meh sini wa aja lu lilit bia sampai terbelit baru lu tau ==" .

tu mcm kain pelikat je wa tgk =.="

lu curik wa punye kain pelikat ke hape -,-

tikah said...

haha.. pki la elok2 ckit :P

diyana said...

haha ! lawa kot ! nak blaja jugak .

fyezah hasbullah said...

weyh .. lepas nieh sign kontrak dengan aku ... jadi model hijab .. sesuai sangat dah tuh .. lol ... perh .. nanti keluar lah fenomena baru hijab stail macam ko .. terbaik dari ladang lah .. lol

eh eh .. thanks sbb mention blog aku .. hee (nah aku bagi aiskrim 2 kupang)..terharu T.T

Jemari MonteL said...

perghhhh.... 'jambu' tol awk.... cantek kain pelikat ekk... bape minggu x basuh??? hahahahah..

TheSyafiq Mokhtar said...

fariera : tu bukan kain pelikat.. tu shawl! grrr... haha

cikBulat : mane de gila..tu xsengaje.. hehe :P

acan : boleh je kalo nak ajar, ade yuran bulanan ok..

awan : tu semestinya.. no 1 paling akhir..hehe

ifti : hahaha :P

mira : boleh2.. ni name die etnik kreatif

biela : sweet kan? haha

miss enh : same-same.. senang je.. haha

fara : dah agak dah mesti like punye..hehe

cik cempaka : haa cantikkan: seni tu.. :P

hani : mata memang tutup.. tapi nampak sebab pakai mata hati..haha

feeza macho, jgn la lilit wa, wa xsengaje..ni bukan kain pelikat la, ni shawl! haha

tikah : ni kire dah abis elok dah ni..haha

fyezah : nasib baik ko tau ini sgt seni..hehe

jemari : heish ni bukan kain pelikat! haha

mizzkechique said...

mcm tarbus pun ada..hahaa

izaRamos said...

pg la wat vlog blja lilit serban kat pale. ble pki rmi2 g solt jumaat :P

hantu said...

haha..apesal ko kensel?haha aku nak blaja nih.buat la buat la.haha

the safiq-kalo aku dibenarkan leh folow ko 3000 kali.2999 2 adalah aku yang folow ko.haha

Fatma Diyana MB. said...

nampak leher laa. failed ! HAHA.

Ana Farha said...

nice tutorial~ ^^

Ana Farha said...

nice tutorial~ ^^

hafiz hafizol said...

Hagagaga.. ape kate ko wat tutorial pakai serban lak pasnie??? Hahaha..

TheSyafiq Mokhtar said...

mizzkechique : macam tarbush ke? haha ni dah hape tah.. :P

TheSyafiq Mokhtar said...

izaramos : ok gak tu.. dipertimbangkan :)

TheSyafiq Mokhtar said...

hantu a.k.a hasbro : ko mmg terbaek la.. beruntung aku ade follower cam ko..haha :P

TheSyafiq Mokhtar said...

ana farhana : thanks..

HH : nanti aku pertimbangkan :D

cik pieja hut said...

adoi....jangan buat malu kaum laki lah..ahahha kelakar lah !

TheSyafiq Mokhtar said...

pieja hut : alaa sporting la.. bukannye jadik pun.. haha

adamzico said...

terbaek.. suka2.. nk TRY wat lah.. hahaha.. wink!

TheSyafiq Mokhtar said...

zico : try jgn x try..hehehe

NNisa said...

memang failed lah.
hehe :)

alif ismail said...

hahahah... ni pesyen ape nih...

sampai terkatup biji mate... confirm kene saman ngan JPJ kalo bawak kete motor nih..

haha!!!

zureen said...

ok, comel :)

mOoN said...

hehehehe... sapik sangat comel.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...