teman-teman

Saturday, April 23, 2011

SEGMEN : AWOK BLOGGER BARU YER ?

A'ah awok blogger baru."
Oleh sebab harini xde entri, aku ingat nak join segmen Bro Ben..
tapi InsyaAllah Malam ni aku nak wat entri khas untuk orang perempuan..
orang lelaki pun boleh amik tau jugak,buat kepentingan bersama..
nak tau entri ape,tunggu malam ni aku post..ok berbalik pada segmen.. 
Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog


> Dari segi mempengaruhi atau dipengaruh memang takde,kalo ade pun selepas aku tengok citer semerah cinta stiletto,lakonan lisa surihani.. tu yg buat aku rasa nak berblog, sebab dalam citer tu die banyak bercerita kisah seharian dia..macam entri aku sebelum ni aku pernah kate tujuan aku berblog adalah aku terlalu "menghargai" kisah kehidupan seharian aku, dan aku xnak ia lenyap dalam ingatan.


Siapakah sumber inspirasi anda


sumber inspirasi aku pun takde jugak, xramai..sebab  aku newbie,xramai yg aku kenal,mula2 aku wat blog,bro Ben pun aku xkenal (dulu)..sampaikan aritu seorang dari kawan aku ade ucap tahniah kat aku dia kata "tahniah fiq Yuyu Zulaikha follow fiq lah.." tau aku cakap ape? "sape die tu??" serius mmg aku xkenal dia (dulu) bila blog walking baru aku tau..ada blogger-blogger yg hebat, walopun aku tau diorang femes, tapi dengan cara diorang merendah diri amat dikagumi..salute! pada aku xkesah la siapa kita..kita semua dari asal yg sama (tanah) dan akan balik pada bentuk asal yg sama (tanah)..
selepas aku berblog setiap entri yg aku update, dan setiap komen dan teguran yg aku dapat dari pembaca, aku tau sumber inspirasi aku adalah pembaca-pembaca dan followers aku sendiri..korang memang terbaek! moga murah rezeki.. ;)


Thanks bro Ben!


edit post* di atas entri ini ada 
Tips cara menangani dari menjadi mangsa-mangsa rogol BACA INI

13 comments:

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah c ney...:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Cik Tetra said...

singgah sini!! salam perkenalan!! :))

TheSyafiq Mokhtar said...

salam perkenalan semua.. :D

sueperbs said...

salam perkenalan juga.. balas kunjungan.. awok blogger bru jugakk..

Lulu caldina said...

Lulu singgah untuk up trafik blog ni....selamat pagi!!

mas saari said...

salam singgah n follow sini!
Mas dtg intai2 sape sumber inspirasi awak!

:: Azizah Alwi:: said...

ehem..ehemm..lala..siapa yuyu zulaikha tu fiq..cam kenal je ayat tu..teehee..Happy blogging bro :P

TheSyafiq Mokhtar said...

haha yela ayat sape lagi.. ^.^

miss frog said...

salam syafiq...singgah blog awak..=)

Siti Nadzirah Zakariah said...

salam..

yuyu zulaikha sangat comel.
suka style dia pakai shawl.
sumber inspirasi dalam fesyen ku..huhu..

zacky ~786~ said...

dtg sini dr BA

Pemuda Haparan said...

singgh dr blog abg ben..salam perkenalan...buat la kunjngn balas..hee~~

http://zonesaye.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...