teman-teman

Saturday, April 16, 2011

Lagi filem terbaru sentuhan mamat khalid.. "Husin, Mon Dan Jin Pakai Toncit"

xtau langsung cite kali nie bekisar tentang apa pulak ,nampak macam misteri..masih bertemakan komedi siram.. still menggunakan konsep zombie kg.pisang, hantu kak limah, yg melibatkan warung pak jabet sebagai bilik mesyuarat..ahaha dari promo di bawah nampak seakan2 hebat.. tarikh keluar belum tau lagi,best atau tak pun belum tau lagi,

usop wilca masih belum tau lagi ade ke tak watak die dalam citer ni..if kalo ade mesti impak die sangat besar akan berulang lagi seperti yg kita nampak sekarang ni..awOk dah kabor..AwOk TaK bOlEh CoNtRoL bUaH PiNgGaNg AwOk NiH,LuMpOh TaU~

7 comments:

xazryx said...

usop wilcha ade .dun wori .hehe . :)

TheSyafiq Mokhtar said...

cantek..baru terbaik..thanks for info..

dextrike said...

komedi SIRAM? nak siram ape? HAHA

Aisyah Aina said...

usop wilcha ada tapi johan takde pulak...

TheSyafiq Mokhtar said...

dayah : haa itu laa ug nak disebutkan.. haha

TheSyafiq Mokhtar said...

Aiya : aflin shauki ade..hehe

Blogger Lupa Diri said...

usop wilcha tak naik wilcha dah..dia naik motor kriss roda 4 dah sekarang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...