teman-teman

Monday, April 18, 2011

akhirnya aku pun nak buat jugak..

           Tadi aku blogwalking..saje jalan2..
       tgk blogger2 punye page..
       fuiyoo.. smart kot..

       rase macam kerdil je aku ni
        bile nak dibandingkan ngan blogger-blogger lain
xpela mungkin aku baru lagi..
sebulan lebih baru..
tengok diorang punye page..
sume ade header tersendiri..
wah style-style..

last-last aku pun buatla..
main bedal..
akhirnya jadi jugak..
kecik je pun! (nada matluthfi)
ahh lantaklah kecik pun comel pe..
haha

TADAA!



13 comments:

Pak Aji said...

salam bro.. pak aji pun newbie gak.. hehe.. header awak tu buat besar sikit baru nampak best.. hehe

TheSyafiq Mokhtar said...

waalaikumsalam bro pak aji.. tu la nak wat besar skit..on the way.. thnks drop by.. :)

Anis Syaheerah said...

blogwalking.. bpeloh tak? nak try belogwalking gak lah. hhe

:: Azizah Alwi:: said...

hey..janganlah cakap macam tu..Header awak tu cool ok..cuma besarkan sikit je lagi..baru nampak gempak.. :)

Jemari MonteL said...

at least ade gak header... cam JM takdok.... eheem eehehhmmmm wat lder sekali... hahahahaha

TheSyafiq Mokhtar said...

anis : berpeloh gak la..tapi jari je la.. :P

TheSyafiq Mokhtar said...

jijiah, nanti sy cube besarkan lagi..kcik2 pun ok kot..malu wat besar2.. :P

TheSyafiq Mokhtar said...

JM ala wat la..senang je..

fyezah hasbullah said...

smart header ko tuh ... besar gedabak kan sikit .. hukhuk .. dari header aku yg cilok dari google jer .. HAHA

nadia natasya said...

whoooaaa. cantek header (:
header sy pun buruk lagi -.-

ouh jemput bce entry baru kat blog (:
www.natasyaeve.blogspot.com

✖nedd✖ said...

rase macam tak sesuai je gmbr skull gabung ngn assalamualaikum tu. hehe.


*follow saya jom ;)

TheSyafiq Mokhtar said...

sebenarnya gambar tu print screen dari banner FB,abg sy wat kan..tu je satu2 nye pic name sy yg ade..bdw banner ni temporary..esok2 sy tuka la..

TheSyafiq Mokhtar said...

cik nedd sy dah ganti banner..bila dipikir kan balik..mmg xelok letak assalamualaikum tu.. sebab erti assalamualaikum tu berarti selamat sejahtera keatas kamu..tapi ade gambar skull.. thanks atas pandangan yg membina.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...