teman-teman

Thursday, April 7, 2011

inilah jawapan disetiap soalan awk.. : to my future wife, i dont know who?

1 awk xpernah pun ajak kite couple.. :(

2 awk.. bila kite declair? tau2 je kite dah bersame.
  camne kite nak sambut anniversary? :(

3 awk bukan 1st love saya..awk tau kan? :(

4 awk, saya cerewet, saya mengade-mengade, saya xcantik,saya x hot,
   saya selekeh je.. :(

5 kenapa awk boleh terima sy yg serba kerkurangan ni? :(



1 sy pilih untuk menjaga awk dari memilih untuk bercouple dengan awk,
couple itu cume satu,iaitu bersame,tapi kalo menjaga itu banyak..
melindungi,membimbing,mengambil berat,concern,dan sudah tentunya bersama..jadi sy akan menjaga awak sampai lafaz syahadah sy yg terakhir :)

2 bila tu xtaula sebab "bila" tu hanya nombor atau titik tanda pada tarikh..
kalo awk nak tau..sy dah declair dengan awk sebelum dari awk tau  tarikhnya.. secara jujurnya sy pun xtau bila tarikhnya.. ^_^ kenapa nak sambut anniversary? kan lambat.. nak kene tunggu setahun sekali.. sy kan syg awk setiap masa.. jadi setiap masa lah kite anniversary.. :)

3 tau..sebab tu la sy baru hadir,sebab sy yg terakhir..cinta pertama xsemestinya bersama,cinta terakhir kan khatimah cinta.. :)

4 semua sy syg..cerewet awk pun sy syg,mengade-ngade awk pun sy syg, xcantik awk pun sy syg, xhot awk pun sy syg,selekeh awk pun sy syg.. tau sebab ape? sebab sy syg awk.. :)

5 sebab "keikhlasan" mengatasi segala-segalanya... :)


bonus track* :P

Jika niat kite same2 ikhlas, insyaAllah kite dpt bersame..
ape pun terjadi, sy takkan lepas kan awak,
sy akan pastikan awak milik sy,
sy akan pastikan yg sy akan jage awak hingga lafaz syahadah sy yg terakhir..
sy takkan bia kan org ambik syg sy ni dr sy,
sy harap sy org yg akan sarung cincin kat jari awk,
sy harap sy org yg akan cium dahi awk setiap mase,
sy harap sy org yg akan sntiase bersusah senang bersame awk,
sy harap sy org yg menenangkan awk tika awk bersedih,
sy harap sy org yg bersyukur ketika awk bhagia,
sy harap sy penawar awk ketika awk sakit,
sy harap sy jd tempat peluk awk ketika awk takut,
sy harap sy org yg menjadi imam awk di setiap solat awk..
sesungguhnya yg halal itu indah..
moga Allah makbulkan doa kite..Amin..:)

20 comments:

Sharifah Salmah said...

awhhh suwtinye koranggg <3

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

So sweeeeettttt..... ^.^

Amira Anorah said...

hamboiii...
suka jawapan itu..:)

TheSyafiq Mokhtar said...

sh. salma.. :P sweet and sour

TheSyafiq Mokhtar said...

hanim :P

TheSyafiq Mokhtar said...

amirah really? boleh bagi kat bf..suh die hafal siap2..then tanye balik soalan2 tu..hehe

awyn eywin said...

sapiq jiwng..:p

Jemari MonteL said...

like diz entri... kalo ler dpt teman mase depan gitu.... *terbayang2*

diyana said...

sangat best :)

Hidaya Sarbini said...

masih mencari insan tercari.. btw tahniah! hope berkekalan... =)

TheSyafiq Mokhtar said...

awyn : haha bia la.. :P

jemari : insyaAllah one day..

diyana : thanks :)

hidaya sarbini : nanti ade la tu.. :)

si macho said...

ade ke laki pk cm tu kt dunia skrg ni ? :tepi

cintatulip said...

naqiah tahu masih ad laki mcm ni.. y baik hyna utk y baik.. :)

gadis chocolate said...

sumpah sweet..=]
semoge brbahagia..
~haziqahtaib:)

CintaKhadijah said...

wah gitu~~
^_^
ye, halal itu indah..
cintakhadijah likes diz! ;p

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

wahh, tersenyum2 baca entry awak. SGT romantik ;)

liyana shamsuddin said...

so swwweeettt la..cinta sebenarnya adalah cinta setelah kawen..cinta palsu adalah cinta sebelum kawen..betul tak?

~bUih-bUih ciNta~ said...

so..so..suwiiiiiiiiiiit sgt..really2 like it, kalo lah ade mcm tuh, mmg lucky sgt2..;p

Sha said...

wuahh sgt sweet~~

Nurulee said...

Amin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...