teman-teman

Friday, April 1, 2011

April yg fool ke? atau kita yang nak jadi fool? part 2

ni entri sambungan dari entri bawah ni..
tadi sajela aku masuk balik fanpage tu..
aku ingatkan dah setel..rupanya lagi teruk dia bahas..
taktau nak cakap apa..orang mcm ni pun ada..
fanpage dia tu dahla ramai..takut terikut
dengan orang yg suka wat kepala tau ni..
korang baca la sendiri..ni sambungannya..

#1 cara dia mempertikai, cerita mengenai aprilfool, dia kata cite 
di Granada Spain itu adalah cite palsu yg direka2,yg hanya boleh di ambil dengan cara copy paste
xsembahyang jumaat ke ape dia ni..dalam khutbah jumaat banyak menyampaikan kisah ni.. xtaula mane sumber dia dapat..heish..

#2 ok ini mmg dia comfirmkan citer tu palsu..

#3 aku pinjam ayat izaramos..dah xleh tahan..kena gitau balik..ni aku jawab dari entri kat bawah ni..
yg last sekali,aku malas cakap banyak dah..tu je penutupnya..

sekarang baru aku paham kenapa imam syafi'e takut nak bersoal jawab dengan orang jahil..
berbanding dengan orang berilmiah..sebenarnya beliau bukan takut..tapi beliau malas nak layan..

sekian.

4 comments:

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Adoi.. Dah la jahil, tak nak terima nasihat orang lak tu..

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Adoi.. Dah la jahil, tak nak terima nasihat orang lak tu..

izaRamos said...

eh ayat sy. ^^ tnx aprciate my comment. bhy la kwn2 awk ni. ble plak tk caye pengharaman april fool =_="

.Cik Nana. said...

xnak pape..
haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...