teman-teman

Wednesday, March 30, 2011

ni nak kenal kan..

hai semua..

entri harini biase-biase je..saje nak kenal kan my twin..
bagi yang xtau, ni nak bagitau.. aku ni kembar tau..
kembar aku name die Yasmin Syafiqah bt Mokhtar..
name panggilan die kat rumah ialah pikah atau syapikah
ok lebih kurang macam name aku jugak syapik & syapikah,
kat sekolah dan campus(UMK) dia lebih dikenali dengan min..
singkatan dari first name die Yasmin..
ni ade sedikit gambar time kitorang kecik2..
kat FB xde tau..khas aku share kat blog je.. ;)

 ok, time ni kitorang kecik2..xdapat pastikan umur berapa time nie..yg kiri tu aku..yg kanan tu kembar aku..hehe
haa nampak..?? kecik-keci lagi dah ade facebook
haha..kitorang mmg suke komputer..hehe
 time nie wakili tadika, masuk pertandingan pakaian beragam, tengok kacak kan time kecik-kecik dulu? dah besar pun kacak gak..ada iras2 aaron aziz..haha
ni raya yg paling latest..aku ngan twin aku and our nephew..danish :)
depan wc 1
 depan wc 2
 depan wc 3
 haa ini aku kecik-kecik..aku mmg suke senyum..see! kecik2 dah sporting..haha ..teringin nak anak comel macam ni? sila masuk meminang saya..haha kidding.. ;)
 depan wc 4
 depan wc 5
 ini umi ngan pikah.. :)
 kitorang mmg xsenonohkan? haha

16 comments:

syuhadamdhassan said...

shomel shomel shomel. tak tipu...hee:)

Sharifah Salmah said...

awh both of you look great ! hee. i wish i ada twin jugak

TheSyafiq Mokhtar said...

ada : thanks hehe.. tau dah xtipu..xbaik tipu2..haha ;)

salmah : thanks salmah..kwn2 or org2 sekeliling pun boleh jadi twin jugak.. ;)

.Cik Nana. said...

comelnye ade twin..
sy pun ade twin juge..
tp lain ibu ayah.. (:

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Waa bestnya ada kembar.. Teringin nak ada anak kembar *jauhnya pikir, kawin pun belum hahaha*

Kyru Amyra said...

hi, awk! hehe. act, kteorg sepupu bukan kembar. tp dsbbkn slalu sgt bile keluar org tnye "eh kembar ke?", makanye, tajuk entri itu digedikkan dgn letak kembar. hehe.
btw, comel lah korg. msti best kn klw sy ade kembar btol2. hihi

TheSyafiq Mokhtar said...

thank kyru amyra.. oh ingatkan kembar betul2..hehe..best2 kalo kembar leh share mcm2 probs..sgt akrab.. :D

TheSyafiq Mokhtar said...

cik hanim : mane tau rezeki dah kawen dapat anak kembar.. :P

cik AF said...

ouh, kalau fa ada kembar mesti nama dia faqih al-auf kan ;) heee

nice la, best tak ada kembar , jeles :P

si macho said...

kemba sapik tu cantik -______-

nak ade kemba gak
name mesty la apis :DD

kalo kemba cantik sapik pon kene cantik .tade hensem2 nye XD :P

:lari

Ayuni said...

sweet, bestnye!

hafiz hafizol said...

sapik dan kembar dia mmg cantek... kim salam kat kembar ko ae sapik.. muahhaha....

Red said...

Yang last tu takleh blah doe. Bhahahaha. Sob .. Sob ... T___T (tetibe emo lak)

Za Noh said...

erm....okay, percaya. huhuhuhu...actually baru percaya...huhuhuhu..sgt2 percaya... :) bahagia ada kembar :') sobbbsss sobsss...jd red pulak tetiba emo hahaha

Za Noh said...

mcm xpercaya lagi.....uwaaaa... :(

Za Noh said...

hmmm...ok ok ok, ada kembar :) hebatnya ciptaan Allah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...