teman-teman

Sunday, August 7, 2011

GIVEAWAY COOKIES ALEPRIDZ

Assalamualaikum ya akhi ya ukhti..

Sempena bulan ramadhan yang mulia ni mesti semua dah terasa bahang keceriaan menyambut syawal kan? Syawal tak lengkap jika tiada cookies raya ye tak? so sempena ramadhan ni saya nak join la GA yang di anjurkan oleh En. Alepridz ni, walaupun tiada rakan-rakan yang sudi tag saya, sedih.. T_T tak kisah la nak join jugak!~ haha (^_^)v
http://www.alepridz.com/2011/08/giveaway-cookies-alepridz.html
Begini bubble commic saya
Sekian..

Ok jadi saya nak tag 

Yang tak di tag pun boleh join, di alu-alukan..Sorry tak ter tag sebab boleh pengsan kalau tag semua.. haha (^^)v

10 comments:

si macho said...

hahahha :D lawak lawak

mesti menang ni ! :yes

Red said...

akhirnya sapit buat diolog menyanyi :ohno

alepridz said...

hahaha... adoi.... thanks sapit sebab join GA aku.. thanks A lot... this is best bro... :bagus

FYA PELANG! said...

haha. menang menang. sapik menang :yes :) good luck :)

cintatulip said...

the rock is cooking.. nice2

mOoN said...

waaaa...kena tag!!! retis tag harus buat ni..tapi petang sikit kut...pagi ni busy skit... nyway,, thanks tag sapik... :)

NurDiyanahMisri said...

wow! sedapnyer GA dia.. gud luck! :)

dzafira said...

Gudluckkk.. :)

miss ct said...

Assalamualaikum..
ada harapan tuk menang..semoga berjaya

alepridz said...

pemenang akan diumumkan jam 11 malam ini harap maklum...

TERIMA KASIH DAUN KELADI KERANA MENGEJOINKAN DIRI yer SYAFIQ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...