teman-teman

Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday # T.W.I.N


Tak ingat tahun bila gambar ni.. ini gambar aku ngan kembar aku time kecik-kecik dulu.. ramai orang kata.. syafiq kecik-kecik comel je..dah besar comot je tengok.. hahaha T_T (tawa dalam tangisan)

*dulu kecik-kecik aku pernah tanya umi.. 

Aku : umi, "macam mana syafiq boleh kembar? apasal jat, sabil, k.ita, k.syahnaz (adik beradik aku) tak kembar pun?

Umi : Tu la tandanya kebesaran Allah s.w.t, siapa pun tak leh nak duga.. :)

Allah Taala A'lam dia lebih mengetahui..

Sekian..


**UPDATE** nak tau lebih detail cuba tengok entry ni 

28 comments:

miss ct said...

Assalamualaikum..
bestnya ada adik beradik kembar..tu semua kejadian Allah.. betul tu.. syukuri apa yg ada =)

si macho said...

comel :) na jd kemba sapik gakk

TT___________TT

Siti Safiyyah said...

sungguh ka ada kembar?? waaaa bestnya.. nak jugak.. kirim salam kat syafiqah ye :malu

NurAmal said...

bertuah dah tu.. :)

erm.. wordless ke ni.. ehehe

ohh ayu! said...

yeay! bestnye ade kembar sepasang! bertuah tau kamu.. =)

syErAh said...

kembar...comelnye....:terharu

NA said...

Kembar lelaki perempuan tapi rupa seiras. Hehe. Eh lupa. Assalamualaikum...salam perkenalan rasanya baru pertama kali komen setelah ikut awak baru-baru ini.

-wina1979-

IMANSHAH said...

Alhamdulillah kedua2 nya membesar menjadi anak yang soleh/solehah

Nurasyiqin said...

lar..ada kembar rupanyer..=D..besnyer ad kembar..

NURUL NADIAH MAMAT said...

bestnya ada kembar.....
bertuah anda.. :)

~ Cik Azz ~ said...

Bestnya kembar...

Syafiq dan Syafiqah..

Kalau akak ada kembar, mesti jadi camni...

Azim dan Azimah...

kihkihkih..

Sedara mara akak ramai je yg kembar2 ni.. Semua kembar ada.. lelaki dgn lelaki.. perempuan dgn perempuan... lelaki dengan perempuanpun ada jugak...

SYAF said...

wow.......banyaknya komen....

hihi....bagus lah sapik...

alepridz said...

woooo ko kembar ker? huhu nice...

http://alepcrazy.blogspot.com/2011/07/mulutku-terkaku-otak-ku-menjadi-buntu.html

sharifahzakiah said...

mana gambar kembar yg dah besar punya ? :)

Nurulee said...

Kembar seiras laki pempuan, jarang jumpa.

Tapi, bestnyaaaaaaa ada twin!
:terharu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

nak kembar jgk, haha tapi takdok lah kembar:( kembar itu comel

Anonymous said...

kembar sapit sgt encsem..aku tgk dah..tergoder!!!

hafiz hafizol said...

wah.. ada kembar.. untunglahhh...

alif ismail said...

ade kembar ke??? sweetnye...

syafiq dan syafiqah??? oo..kembar pompuan..

teha said...

waa ! somell nye due2 :)

cik pip said...

wah comey ye..:)

Abdul Farique said...

sapik kembar perempuan.. patut muka cute :p

Jejaka Terhangat said...

kalo ada gath nanti jgn lupa bawak twin tu dtg same ek. kehkeh..

p/s: ni dah mencabuli wordless, len kali bleh guna cara aku. guna wordiness wednesday. ngehh..

Red said...

Kenapa aku baru sedar enttri WW ko sapik T___T (menangis sambil binum milo dalam tin yang RM2)

Luz Claritta said...

awk pon kembar ke ? wahh.. same la kite.. were gurlz.. haha :)

Maicher said...

wahhh.
bestnya ada kembar.
dah la lain2 jantina!

:)

iejjah said...

wah..ada kembar..bestnye..hehe :}

iejjah said...

wah..ada kembar..bestnye..hehe :}

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...