teman-teman

Friday, April 22, 2011

Baham dek harimau..

Sadis betul tajuk entri aku kali ni..


Jam kul 4 pagi, aku xboleh tido..xtau nak wat pe..
jadi aku ingat nak wat lawak, 
walopun aku tau kemungkinan besar xlawak..  (=.=")
ahh xkesah la.. at least effort aku nak wat lawak tu ade..


Suatu hari Kadir ke balai polis..


Kadir : Selamat pagi tuan
Polis : Selamat hari raya pagi. Ya apa yg boleh saya bantu?
Kadir : Saya nak buat karipap report tuan
Polis : Pasal apa tu?
Kadir : Kawan saya dibaham shrek harimau dekat kawasan air masak terjun, tak jauh dari sini
Polis : Pukul berapa kejadian berlaku?
Kadir : Hishhh dia (harimau) tak pukul tuan, beliau dia terkam!
Polis : Habis?
Kadir : Tak habis tuan! tinggal kepala!
Polis : mencarut @*&#@#&

Amaran : Kanak-kanak sila jangan tiru gaya ini jika tanpa pengawasan ibu bapa, guru-guru atau pengawas sekolah

6 comments:

fyezah hasbullah said...

HAHAHAHA .. okay ini lawak .. gambar yang ko edit tuh lagi tak leh blah .. ada harimau kat tepi .. HAHA..

TheSyafiq Mokhtar said...

fyezah : nasib baik ko gelak..tak jadi aku nak resign wat lawak..haha :P

Jemari MonteL said...

erm... nice... sampai tersedak2...

TheSyafiq Mokhtar said...

sib bek tersedak..jangan terpengsan dah la.. haha :P

Jemari MonteL said...

dah pengsan jap tadik...tp tersedar sbb nama ahkak diseruuuu2 bagai.... :p

TheSyafiq Mokhtar said...

nasib baik laa..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...