teman-teman

Sunday, April 10, 2011

alamak ni bende alah ape?

hehe tajuk entri kali ni mcm ape je..
ingatkan arini aku xde bende nak post..last2 terase mcm nak post jugak..

biase la sebagai orang baru dalam blog ni,banyak bende yg aku xtau..banyak bende yg aku nak kene belajar lagi..

bile dah xde bende nak post,macam biase lah..aku lebih suke berjalan2 di blog,membace dan memberi komen jika perlu..senang cite jadi silent reader la..

then aku terjumpe satu widget yg firsttime aku tengok..xpernah nampak sebelum ni..secara jujurnya aku xsuke bende alah tu..camne nak jadi silent reader? kantoi la nanti..bende yg aku maksud kan ni ha..


nampak? aku punye gambar dah tersiar kat situ tanpa rela! hahaha..aku cari button delete untuk pelawat terkini tu xjumpe! hahaha.. selepas membaca blog kawan aku asyraf kamarul merangkap sifu aku.. rupanya dia pun xsuka "benda" tu..dan aku dapat tau "benda" tu boleh di sembunyikan.. oh my god.. abis tu yg selama ni aku selamber je masuk blog org kire owner blog tu tahu jugak lah ye? abis la kang diingatnye aku ni stalker..adoi! haha
ok sebelum ade orang salah paham kat aku..aku nak gitau if jika sape2 yg mempunyai "bende" tu kat blog,dan nama aku terisar dalam tu banyak kali.. jgn salah paham tau..aku bukan stalker atau ape2 k..aku jenis suke membace dan concern untuk mengikuti perkembangan kawan-kawan dan persekitaran.. hahaha by the way aku dah takut untuk menjadi silent reader lagi..hahaha kantoi sudah.. :P

P/s dan tambahan : Pada korang sume jangan risau ok..blog aku memang takde "bende" tu..dan aku xreti nak letak "bende" tu..kalo aku reti pun aku xnak letak kot.. ok selamat membaca..jangan lupa baca entri2 aku yg lain ye.. :D

4 comments:

Sharifah Salmah said...

jangan risau ngn 'benda' tu klw I letak pun. lagi suka klw ada orang baca blog I. bagus jugak 'benda' neh ek

TheSyafiq Mokhtar said...

salmah, oh jadi u pun ade jugak ke widget tu? haha

IMANSHAH said...

selamak malang

TheSyafiq Mokhtar said...

selamak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...